Beeovita

Dettol No-Touch Startersett sølv Aloe Vera 250 ml

Dettol No-Touch Starter-Set silber Aloe Vera 250 ml

  • 39.30 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør RECKITT BENCKISER AG
  • Varenummer: 7771651
  • EAN 4002448101710
Beløp i en pakke. 1

Beskrivelse

Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml

Hold hendene rene og hygieniske med Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml. Settet inkluderer en berøringsfri dispenser og en håndvaskrefill. Dispenseren har et elegant sølvdesign som vil utfylle enhver baderoms- eller kjøkkeninnredning.

Den berøringsfrie dispenseren registrerer automatisk hendene dine og dispenserer den perfekte mengden håndvask, slik at du ikke trenger å røre noe . Denne funksjonen bidrar til å forhindre spredning av bakterier og bakterier som kan bli liggende på såpedispensere.

Formulert med aloe vera, gir denne håndvasken en skånsom renseopplevelse som etterlater hendene dine myke og fuktige. Aloe Vera har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å lindre og helbrede tørr og irritert hud.

Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml er enkelt å bruke og praktisk for travle husholdninger. Det gjør håndvask til en lek og er perfekt for de som ønsker en rask og effektiv måte å holde hendene rene og sunne.

Den etterfyllbare håndvaskeflasken er også miljøvennlig, noe som reduserer behovet for engangsplastflasker.

Få ditt Dettol No-Touch Starter Set Silver Aloe Vera 250 ml i dag og nyt rene og hygieniske hender uten bryet med å ta på såpedispensere.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice