Beeovita

Persil Color Gel Lavender 25 washes Fl lt 1.25

Persil Color Gel Lavendel 25 Waschgänge Fl 1.25 lt

  • 42.43 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør Henkel & Cie AG
  • Varenummer: 7770730
  • EAN 7610300903296
Type Gel

Beskrivelse

Persil Color Gel Lavender 25 vasker Fl lt 1,25

Hvis du ønsker å holde de fargerike klærne dine lyse og friske, er Persil Color Gel Lavender svaret. Med sin fargebeskyttelsesformel er dette vaskemiddelet designet for å skånsomt rengjøre og beskytte klærne dine mot å falme. En flaske gir 25 vask, noe som gjør den til et økonomisk valg for travle husholdninger.

Den konsentrerte gelformelen løses raskt opp og gir kraftig rengjøring for tøffe flekker og søl. Den trenger dypt inn i fibrene i klærne dine, og etterlater dem myke, rene og lukter friskt. Den herlige duften av lavendel gir et snev av luksus til vaskerutinen din og lar klærne dine lukte godt.

Persil Color Gel Lavender er enkel å bruke. Hell bare ønsket mengde vaskemiddel i vaskemaskinen før du legger til klærne. Den er egnet for både front- og topplasting vaskemaskiner. Den kompakte flasken er designet for å være enkel å oppbevare, og tar minimalt med plass i vaskerommet.

Å velge Persil Color Gel Lavender betyr at du er miljømessig ansvarlig. Dette vaskemiddelet er utviklet med biologisk nedbrytbare ingredienser og er fosfatfritt. Den er også egnet for bruk i septiske systemer. I tillegg, ved å velge et vaskemiddel av høy kvalitet som Persil, kan du forlenge levetiden til klærne dine, redusere behovet for å erstatte dem og bidra til et mer bærekraftig miljø.

Oppsummert tilbyr Persil Color Gel Lavender en praktisk, rimelig og miljøvennlig løsning for alle dine klesvaskbehov. Den gir kraftig rengjøring, fargebeskyttelse og en herlig duft som lar klærne dine se og lukte best mulig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice