Beeovita

Mavala Baume à Lèvres Candy 4.5 g

Mavala Baume à Lèvres Candy 4.5 g

  • 20.14 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 7.64 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Type Bals

Beskrivelse

Mavala Baume a Levres Candy 4,5 g

Mavala Baume a Levres Candy 4,5 g er en nærende og fuktighetsgivende leppepomade som er ideell for de som søker en søt og fruktig duft. Den er formulert med naturlige ingredienser som bidrar til å beskytte og hydrere leppene.

Infundert med sheasmør, kakaosmør, jojobaolje og søt mandelolje, er denne leppepomade rik på Omega-6 fettsyrer og vitaminer A og E. Disse ingrediensene bidrar til å lindre sprukne og tørre lepper samtidig som de forhindrer ytterligere skade.

Mavala Baume a Levres Candy 4,5 g har en lett og ikke-fettete tekstur som glir jevnt på leppene, og gir et øyeblikkelig utbrudd av fuktighet. Den har en deilig duft av godteri som etterlater en forfriskende følelse på leppene, noe som gjør den perfekt til daglig bruk.

Denne leppepomade kommer i en kompakt og brukervennlig emballasje som kan kastes i enhver håndveske eller lomme, noe som gjør den praktisk å bruke mens du er på farten. Den er ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Samlet sett er Mavala Baume a Levres Candy 4,5 g en må-ha leppepomade for alle som ønsker å oppnå myke, glatte og sunne lepper . Kjøp nå og opplev fordelene med naturlige ingredienser som vil holde leppene dine til å se og føles nærede, fuktige og vakre.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice