Beeovita

Mavala Baume à Lèvres Peach 4.5 g

Mavala Baume à Lèvres Peach 4.5 g

  • 20.14 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 7.64 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g er en fuktighetsgivende leppepomade som hjelper til med å beskytte og gi næring til leppene dine, og etterlater dem myke og smidige. Denne leppepomaden er fylt med naturlige ingredienser som sheasmør, kakaosmør og bivoks, som fungerer sammen for å gi intens fuktighet og beskyttelse til de delikate leppene dine.

Funksjoner

  • Intens fuktighetsgivende
  • Beskytter og pleier leppene
  • Infundert med naturlige ingredienser
  • Gjør leppene myke og smidige
  • Enkel å bruke
  • Langvarig formel

Fordeler

Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade er perfekt for de som lider av tørre, sprukne og sprukne lepper. Leppepomaden fukter leppene dypt, gir langvarig lindring og etterlater leppene dine myke og smidige. De naturlige ingrediensene i denne leppepomaden, som sheasmør og kakaosmør, hjelper til med å beskytte leppene dine mot miljøgifter og tøffe værforhold.

Denne leppepomaden er enkel å påføre, og kommer i en hendig 4,5 g tube som du kan bære i vesken eller lommen. Den langvarige formelen betyr at du ikke trenger å fortsette å bruke den på nytt hele dagen, noe som gjør den perfekt for de som er på farten.

Hvordan bruke

Påfør Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade så ofte som nødvendig gjennom dagen for å fukte og beskytte leppene dine. Bruk den som en base før du påfører leppestift, eller bruk den på egen hånd for en naturlig, sunt utseende.

Samlet sett er Mavala Baume a Levres Peach 4,5 g leppepomade et fantastisk valg for alle ser etter en fuktighetsgivende, nærende og beskyttende leppepomade. Så hvorfor ikke prøve det selv og oppleve fordelene med dette fantastiske produktet?

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice