Beeovita

Innoman skin and hand disinfection 1000 ml

Innoman Haut und Händedesinfektion 1000 ml

  • 38.47 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 12.25 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SMEDICO AG
  • Varenummer: 7769588
  • EAN

Beskrivelse

Innoman hud- og hånddesinfeksjon 1000 ml

Innoman hud- og hånddesinfeksjon er en alkoholbasert hånddesinfeksjon av førsteklasses kvalitet som gir effektiv håndhygiene og huddesinfeksjon. Desinfeksjonsløsningen inneholder 85 % denaturert alkohol og glyserol som gir maksimal beskyttelse mot bakterier, bakterier og virus, inkludert COVID-19-viruset.

1000 ml flasken er perfekt for både personlig og kommersiell bruk, for hyppig rengjøring av hender og hudoverflater, for å opprettholde et trygt og bakteriefritt miljø. Hånddesinfeksjonsmiddelet er omhyggelig utformet med en hurtigtørkende formel som effektivt fjerner smuss, skitt og fett uten å etterlate klissete rester eller vond lukt.

Innomans hud- og hånddesinfeksjonsløsning er skånsom og trygg for alle hudtyper, inneholder ingen skadelige kjemikalier og er dermatologisk testet og godkjent for sin effektivitet og sikkerhet. Den er beriket med fuktighetsgivende midler som glyserin for å forhindre at huden blir tørr og sprukket, noe som gjør den ideell for langvarig bruk.

1000 ml-flasken leveres med en sikker og brukervennlig dispenseringspumpe som sikrer kontrollert og sølfri påføring, uten sløsing med produktet. Den kan brukes i en rekke omgivelser, inkludert sykehus, klinikker, kontorer, hjem, skoler og offentlige steder, for å holde hendene og huden renset og beskyttet mot skadelige patogener.

Bestill din Innoman Skin and Hand Disinfection 1000 ml flaske i dag og nyt den overlegne kvaliteten og beskyttelsen den gir.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice