Beeovita

Acticoat Flex 7 wound dressing 10x12.5cm 5 pcs

Acticoat Flex 7 Wundverband 10x12.5cm 5 Stk

  • 235.48 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 39.03 CHF / -9%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Acticoat Flex 7 sårbandasje 10x12,5 cm 5 stk

Acticoat Flex 7 sårbandasje er designet for å gi en effektiv løsning for en rekke forskjellige typer sår. Dette produktet er designet for å brukes på moderate til sterkt væskende sår og kan brukes som en primær eller sekundær bandasje. Bandasjen er også ideell for bruk på brannskader og kroniske sår.

Hver pakke inneholder 5 individuelle bandasjer, hver på 10 x 12,5 cm. Dette gjør dem ideelle for bruk på større sår eller for pasienter med flere sår som krever behandling.

Acticoat Flex 7-bandasjen er laget av et fleksibelt materiale som tilpasser seg formen på såret. Dette sikrer at bandasjen holder seg på plass og gir en komfortabel passform for pasienten. Bandasjen er også designet for å være enkel å påføre og fjerne, noe som reduserer potensialet for smerte eller ubehag under bandasjeskift.

Forbindingen inneholder sølv, som har vist seg å ha antimikrobielle egenskaper. Dette kan bidra til å redusere risikoen for infeksjon og fremme raskere helbredelsestider. Bandasjen har også syv dagers brukstid, noe som betyr at den kan stå på plass i lengre perioder, noe som reduserer behovet for hyppige bandasjeskift.

Acticoat Flex 7 sårbandasje er ideell for bruk på sykehus, klinikker, sykehjem og andre helsetjenester. Det er et høykvalitetsprodukt som kan bidra til å fremme raskere helbredelsestider og redusere risikoen for infeksjon.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice