Beeovita

MONTBRUN shampoo ml with thermal water for blonde hair shine BIO Fl 250

MONTBRUN Shampoo mit Thermalwasser für blondes Haar Glanz BIO Fl

  • 24.15 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DLS IMPORT SARL
  • Varenummer: 7769532
  • EAN 3760075079529

Beskrivelse

MONTBRUN Shampoo ml med termisk vann for blondt hår glans BIO Fl 250

Forvandle det blonde håret ditt fra matt til strålende med MONTBRUN Shampoo ml med termisk vann for blondt hår glans BIO Fl Denne skånsomme sjampoen er spesielt formulert for blondt hår, og inneholder naturlige ingredienser som jobber sammen for å fremme sunt, skinnende hår.

Shampoen er beriket med termisk vann hentet fra de franske alpene, kjent for sitt rike mineralinnhold som nærer og styrker håret. Termisk vann er også verdifullt for sine beroligende og helbredende egenskaper, noe som gjør det ideelt for sensitiv hodebunn.

Ved regelmessig bruk kan MONTBRUN Shampoo ml med termisk vann for blondt hår glans BIO Fl 250 bidra til å gjenopprette og vedlikeholde den naturlige glansen til blondt hår. Den inneholder naturlige ekstrakter av kamille, calendula og solsikkeolje som fungerer sammen for å lysne og forbedre blonde toner.

Denne sjampoen er organisk og fri for skadelige kjemikalier, noe som gjør den trygg for regelmessig bruk. Den passer for alle hårtyper, men spesielt gunstig for blondt hår som trenger en ekstra boost av glans og helse.

Revitaliser håret ditt med MONTBRUN Shampoo ml med termisk vann for blondt hår glans BIO Fl Bestill nå og opplev fordelene med naturlig, organisk hårpleie.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice