Beeovita

PolyMem Silicone Border Silver 16.5x20.9cm dressing No.8 Oval 5 pcs

PolyMem Silicone Border Silver 16.5x20.9cm Dressing No.8 Oval 5

  • 238.26 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 47.45 USD / -10%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

PolyMem Silikon Border Silver Dressing - No.8 Oval

PolyMem Silikon Border Silver Dressing - No.8 Oval

Hvis du leter etter en pålitelig sårbandasje som er enkel å bruke, langvarig og rimelig, må du sjekke ut PolyMem Silicone Border Silver Bandage - No.8 Oval.

Produktbeskrivelse

Denne PolyMem-dressingen er 16,5 x 20,9 cm i størrelse og kommer i en pakke med fem. Den er spesialdesignet for å gi effektiv og effektiv sårheling for en rekke sårtyper, inkludert trykksår, diabetiske fotsår, kirurgiske snitt, traumatiske sår, skrubbsår, rifter og mer.

Den innovative designen til denne bandasjen har en silikonkant som fester seg komfortabelt til huden, og sikrer at bandasjen holder seg på plass hele dagen. Silver-teknologien som bandasjen er infundert med, gir antimikrobiell beskyttelse, bidrar til å forhindre infeksjoner og fremmer raskere tilheling av såret.

PolyMem Silicone Border Silver Dressing - No.8 Oval er også utstyrt med unikt PolyMem-skum, som inneholder et skånsomt rensemiddel og et fuktighetsgivende middel som hjelper til med å holde såret rent, sunt og hydrert. Skummet absorberer også overflødig ekssudat, noe som sikrer at såret forblir tørt og unngår potensiell irritasjon eller ubehag.

Nøkkelfunksjoner

  • Silikonkant for sikker vedheft
  • Sølvteknologi for antimikrobiell beskyttelse
  • PolyMem-skum med rense- og fuktighetsgivende midler
  • Absorberer overflødig ekssudat for å holde såret tørt og behagelig
  • No.8 Oval form for enkel påføring og komfortabel passform

Konklusjon

Hvis du vil ha en sårbandasje som gir omfattende sårbehandling, er hurtigvirkende og holder deg komfortabel gjennom hele tilhelingsprosessen, så er PolyMem Silicone Border Silver Dressing - No.8 Oval det perfekte produktet for deg. Så hvorfor vente? Bestill nå og opplev fordelene med denne overlegne sårpleiebandasjen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice