Beeovita

Bichsel hand sanitizer Fl 500 ml

Bichsel Händedesinfektionsmittel Fl 500 ml

  • 25.25 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 8.04 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Bichsel hånddesinfeksjonsflaske 500 mL

Hold hendene rene og bakteriefrie med Bichsel Hand Sanitizer. Med et alkoholinnhold på 70 % dreper denne desinficerende gelen bakterier og bakterier effektivt. Denne hånddesinfeksjonen kommer i en praktisk 500 ml flaske som er perfekt for bruk hjemme, på kontoret eller på farten.

Bichsel hånddesinfeksjonsflaske 500 ml er perfekt for travle personer som hele tiden er på farten og ikke har tilgang til såpe og vann. Flasken er kompakt og lett å ha med seg i vesken eller lommen, slik at du kan rense hendene når som helst og hvor som helst.

Den gelbaserte formelen til Bichsel Hand Sanitizer gjør påføringen enkel og rask. Bare sprut en liten mengde på håndflatene, gni hendene sammen i 20 sekunder, og la det tørke helt. Gelformuleringen sørger for at desinfiseringsmidlet holder seg på hendene lenger, noe som gir deg tilstrekkelig tid til å drepe bakterier og bakterier effektivt.

500 ml flasken er perfekt for store husholdninger eller kontorer, og sikrer at alle har tilgang til rene hender. Ved regelmessig bruk kan Bichsel Hand Sanitizer bidra til å forhindre spredning av sykdommer og infeksjoner.

Kjøp Bichsel hånddesinfeksjonsflaske 500 ml i dag og nyt rene, bakteriefrie hender når som helst og hvor som helst.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice