Beeovita

Insectan liq Spr 500 ml

Insectan liq Spr 500 ml

  • 27.34 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 10.38 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Type liq

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

Leter du etter et kraftig insektmiddel for å beskytte hjemmet og hagen mot uønskede skadedyr? Se ikke lenger enn Insectan liq Spr 500 ml!

Dette insektmiddelet av profesjonell kvalitet er spesielt formulert for å drepe et bredt spekter av vanlige husholdningsinsekter og skadedyr, inkludert maur, kakerlakker, edderkopper og mer. Den kraftige formelen er designet for å målrette insekter ved kilden, og eliminere dem raskt og effektivt.

Insectan liq Spr 500 ml er enkel å bruke og påføre, takket være den praktiske sprayflaskedesignen. Bare spray produktet direkte på overflater der det er mest sannsynlig at insekter samles, for eksempel fotlister, rundt vinduer og dører, og i andre områder der det er skadedyr. Sprayen er luktfri og etterlater ingen synlige rester, noe som gjør den ideell for bruk i hjem, kontorer og andre innendørsrom.

Det beste av alt er at Insectan liq Spr 500 ml er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr, noe som gjør det til et godt valg for familier og kjæledyreiere. Med sin kraftige formel og brukervennlige design er dette insektmiddelet den ideelle løsningen for alle som ønsker å holde hjemmet eller hagen fri for uønskede skadedyr.

Bestill din flaske Insectan liq Spr 500 ml i dag og begynn å nyte et skadedyrfritt hjem og hage i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice