Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ normal geschlossener Fuss mit Sensino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764740
  • EAN 7613378042690

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt lukket base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par

Opplev komfort og stil med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M kompresjonsstrømper. Disse strømpene er designet for å hjelpe til med å håndtere ubehag og hevelse forårsaket av åreknuter, lymfødem og andre sirkulasjonstilstander. Paret kommer med en normalt lukket base som sikrer at føttene dine holder seg sikkert på plass. Denne funksjonen lar deg også bruke alle typer sko uten bekymringer.

Sensi Nova selvklebende kant i røykblå forsterker utseendet til strømpene og gir utmerket støtte og kompresjon. Den er laget av et lett og pustende stoff som gir en behagelig passform hele dagen. Denne selvklebende kanten gir en enkel og rask måte å ta på og ta av strømpene mens de beholder posisjonen på bena.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M kompresjonsstrømper er perfekte for folk som tilbringer lange timer stående eller de med sirkulasjonsproblemer. Det gir skånsom og konsistent kompresjon som forbedrer blodstrømmen og reduserer smerter og hevelser i bena. Strømpene gir utmerket slitestyrke, og du kan vaske og gjenbruke dem uten å bekymre deg for å miste kompresjonen.

Den røykfylte blå fargen gir en følelse av stil til garderoben din og lar deg bruke strømpene trygt med ethvert antrekk. De er ideelle for alle som ønsker å nyte fordelene med kompresjon av terapeutisk kvalitet uten å gå på akkord med moten.

Bestill Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt lukket base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par i dag og opplev komforten og stilen den tilbyr.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice