Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal geschlossener Fuss mit Sensino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764737
  • EAN 7613378042720

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue - 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border i Smoky Blue er en innovativ og komfortabel kompresjonsstrømpe som gir utmerket støtte og avlastning for trette, vonde ben. Disse strømpene er designet for å brukes hele dagen, hver dag, og er perfekte for alle som bruker mye tid på føttene eller lider av tretthet eller hevelser i bena.

MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base strømper gir en fast, gradert kompresjon som bidrar til å forbedre blodstrømmen, redusere hevelser og forhindre åreknuter. Strømpene har en Sensi Nova selvklebende kant som holder dem sikkert på plass uten å skli eller klynge seg, selv under langvarig bruk.

Disse strømpene er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet, og er perfekte for en aktiv livsstil. De er designet for å være enkle å ta av og på, og de kommer i en stilig og flatterende røykblå farge som er perfekt for jobb eller lek. Strømpene selges i et sett med 2 stk, slik at du alltid kan ha et reservepar for hånden når du trenger dem.

Hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som gir både komfort og støtte, er Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border i Smoky Blue det perfekte valget. Bestill din i dag og begynn å føle deg bedre i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice