Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal geschlossener Fuss mit Sensin

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764734
  • EAN 7613378042751

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border i Smoky Blue er den perfekte sirkulasjonsløsningen for folk som leter etter et mer komfortabelt, men effektivt kompresjonsplagg. Laget med materialer av høy kvalitet, er dette produktet perfekt for personer med blodsirkulasjonsproblemer eller de som jobber lange timer på beina.

Den røykblå fargen gir et slankt og stilig utseende, noe som gjør det enkelt å kombinere med ethvert antrekk. Den pustende Sensi Nova limkanten sørger for at plagget holder seg trygt og på plass hele dagen. Produktet kommer i ett par, noe som betyr at du får to kompresjonsstrømper per kjøp.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Closed Base er designet for å gi maksimal støtte til bena samtidig som den sikrer full komfort. Kompresjonsplagget bruker en unik strikketeknologi som påfører målrettet trykk på benas årer og arterier. Dette bidrar igjen til å forbedre blodstrømmen og reduserer hevelse, smerte og andre symptomer på sirkulasjonsproblemer.

XS-størrelsen har plass til personer med en slank kroppsbygning, noe som sikrer en tettsittende og komfortabel passform. Den normalt lukkede basen gir et ekstra lag med støtte, mens Sensi Nova selvklebende kant sørger for at plagget sitter trygt på bena, og forhindrer at det glir eller ruller ned.

Hvis du har sirkulasjonsproblemer eller trenger tilstrekkelig støtte mens du er på føttene, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border smoky blue 1 par det ideelle kompresjonsplagget for å hjelpe deg å holde deg aktiv og behagelig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice