Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 long closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M lang geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764723
  • EAN 7613378042867

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple – en kompresjon strømpe som tilbyr overlegen komfort, støtte og stil. Laget med materialer av høy kvalitet, er dette produktet designet for å lindre symptomene på åreknuter og andre sirkulasjonstilstander som kan forårsake smerte, hevelser og tretthet i bena.

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base har en lukket tå-design som fremmer optimal blodstrøm til bena, mens KKL1-kompresjonsnivået gir moderat kompresjon for milde til moderate venøse problemer. Sensi Nova Adhesive Border legger til et ekstra lag med komfort, og holder strømpen på plass samtidig som den sikrer en tettsittende passform uten å rulle ned eller samle seg.

Disse kompresjonsstrømpene kommer i en trendy og stilig røykblå farge som komplementerer ethvert antrekk, noe som gjør dem perfekte for både fritids- og formell bruk. Parstørrelsen er perfekt for de som trenger to strømper, og sikrer optimal støtte og avlastning for begge bena.

Invester i beinhelsen din med Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 par. Bestill din i dag og opplev forskjellen selv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice