Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ normal offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764563
  • EAN 7613378045905

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 par

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 er en ideell kompresjonsstrømpe for alle som ønsker å forbedre blodsirkulasjonen i bena. Produktet er designet for å tilby perfekt passform, komfort og holdbarhet for å redusere tretthet, hevelser og smerter i bena. En unik funksjon som skiller dette produktet fra andre på markedet er den normalt åpne basedesignen som sikrer enkel tilgang til fotområdet ved behov.

Sensi Nova selvklebende kant på kompresjonsstrømpen til søt rose sørger for at den holder seg på plass hele dagen, uten å skli eller rulle. Den selvklebende kanten gir også en komfortabel og sikker passform for personer med sensitiv hud. Kompresjonsnivået til KKL1 gir moderat trykk i hele benet, noe som er perfekt for personer med milde venøse problemer, åreknuter og hevelser.

Enten du reiser, jobber eller bare bruker tid på føttene, er Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 par et utmerket valg. Så hvorfor vente? Bestill ditt par i dag og begynn å oppleve fordelene med forbedret beinsirkulasjon, redusert tretthet og hevelse, og komfort som varer hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice