Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal offener Fuss mit Sensinova Ha

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764554
  • EAN 7613378045998

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en førsteklasses kompresjonsstrømpe designet med den nyeste teknologien for å gi eksepsjonell komfort og lindring til pasienter som lider av ulike benproblemer. Den er designet for personer som trenger optimal kompresjonsbehandling for milde til moderate venøse lidelser som åreknuter, hevelse og ødem.

Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet, som er myke, komfortable og enkle å ha på seg. Produktet kommer med en normalt åpen base som sitter tett på benet, og gir et komfortabelt og fast grep. Basen er laget av et pustende, fukttransporterende materiale som bidrar til å holde bena tørre og komfortable hele dagen.

Kanten på strømpen er belagt med Sensi Nova-lim, som gir et fast og sikkert grep på huden din uten å forårsake irritasjon. Limet er designet for å være skånsomt mot huden din, noe som gjør det ideelt for personer med sensitiv hud eller allergier.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er tilgjengelig i en vakker søt rosefarge, som gir den et stilig og elegant utseende. Produktet selges i par, noe som gjør det enkelt å bytte ut en strømpe uten å måtte kaste den andre.

Sokkene er tilgjengelige i størrelse XS og er designet for å passe personer med en leggomkrets på opptil 28 cm og en ankelomkrets på opptil 17 cm. De passer for både menn og kvinner, noe som gjør dem til et perfekt valg for alle som leter etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe for å hjelpe med benproblemer.

Så, hvis du lider av noen av de ovennevnte benproblemene, kan Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair være den perfekte løsningen for deg. Prøv dem i dag og opplev forskjellen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice