Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ normal offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764599
  • EAN 7613378045547

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Opplev komfort og stil med Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border i Smoky Blue for 1 par kompresjonsstrømper. Dette produktet er en kombinasjon av sigvaris magic, AG og KKL1 kompresjonsstrømper som gir terapeutiske fordeler for personer med ødem, åreknuter og blodsirkulasjonsproblemer.

Sokken har en røykblå farge som gir et elegant preg til antrekket ditt. Den er også designet med en Sensi Nova selvklebende kant som fester seg til huden din uten å forårsake irritasjon, ubehag eller glidning. Videre forhindrer Nova Adhesive Border luftlommer og forbedrer kompresjonens ensartethet.

Dette produktet har også en Normally Open Base som gir enkel tilgang til tærne. Den åpne basen lar deg bruke sko med åpne tå og utføre dine daglige aktiviteter uten noen begrensninger. I tillegg tilbyr KKL1 kompresjonsgraden mild til moderat kompresjon som stimulerer blodstrømmen og reduserer hevelse.

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border er laget med materialer av høy kvalitet som er slitesterke, pustende og enkle å vedlikeholde. Den er tilgjengelig i forskjellige størrelser for å sikre en perfekt passform for beinets form og størrelse.

Bestill nå og opplev de terapeutiske fordelene og komforten til Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice