Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 long open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ lang offener Fuss mit Sensinova Haftr

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764594
  • EAN 7613378045592

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 lang åpen base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant smoky blue 1 couple er en høykvalitets kompresjonsstrømpe designet for å stimulere blodsirkulasjonen i bena og forbedre venøs helse.

Sokkene er laget av et mykt, behagelig og pustende materiale som lar huden puste og reduserer fuktoppbygging. Den åpne tå-designen tillater fri luftsirkulasjon samtidig som den gir maksimal fleksibilitet og mobilitet.

Sensi Nova selvklebende kant sikrer at strømpene forblir på plass uten ubehag, og eliminerer behovet for strømpebånd eller selvklebende spray for å holde dem på plass. Den røykfylte blåfargen gir strømpene et stilig og moderne preg og gjør det enkelt å koordinere med ulike antrekk.

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 lange åpne basen er designet for å tilby gradert kompresjon som bidrar til å redusere hevelse, stimulere blodstrømmen og forbedre venøs helse. Strømpene har et kompresjonsnivå på 18-21 mmHg, noe som er ideelt for personer som opplever mildt til moderat ubehag i bena.

Kompresjonsstrømpene kommer i ett par, som inkluderer to strømper designet for begge bena. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige benstørrelser og er perfekte for personer som står eller sitter i lange perioder og de med åreknuter, hovne ben eller trøtte og vonde ben.

Bestill din Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par i dag og nyt komforten, støtten og stilen de tilbyr.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice