Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normally open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normal offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764536
  • EAN 7613378046179

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en perfekt løsning for personer som trenger kompresjonsterapi. Den kommer i et par og med en søt rosa farge, noe som gjør den stilig og moteriktig å ha på seg.

Designet med en KKL1-kompresjonsvurdering, gir den lett medisinsk kompresjon som er egnet for personer som lider av lett hevelse, trette og verkende ben. Sigvaris medisinske strømper øker blodstrømmen og forhindrer medisinske tilstander som åreknuter og trombose.

Med Sensi Nova selvklebende kant og XS-størrelse passer den komfortabelt og sømløst i benet uten å skli eller rulle ned. Materialet av høy kvalitet og den innovative designen sikrer at kompresjonsstrømpene er holdbare og gir langsiktig service.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er perfekt for de som trenger moteriktig støtte under anstrengende aktiviteter og lange timer med stående. Dette produktet tilbyr den perfekte balansen mellom kompresjonsterapi, komfort og stil, noe som gjør det til det perfekte tillegget til ditt medisinske eller treningstilbehør.

Få din i dag og nyt den forbedrede blodstrømmen, støtten og komforten som dette produktet gir.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice