Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS short open base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kurz offener Fuss mit Sensinova Haftr

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764535
  • EAN 7613378046186

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kort åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kort åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par er det perfekte valget for de som søker komfortable og høykvalitets kompresjonsstrømper.

Disse strømpene er laget av førsteklasses materialer og gir et moderat kompresjonsnivå, og bidrar til å forbedre sirkulasjonen og redusere hevelser i bena. De er ideelle for de som tilbringer lange perioder stående eller sittende, eller for de som lider av åreknuter eller andre sirkulasjonsproblemer i beina.

Den åpne basedesignen til disse strømpene gir utmerket pusteevne og komfort, mens Sensi Nova selvklebende kant sørger for at strømpene holder seg sikkert på plass hele dagen. Den søte rosefargen er både stilig og feminin, noe som gjør disse strømpene til et godt valg for hverdagsbruk eller spesielle anledninger.

Disse strømpene er tilgjengelige i størrelse XS og er designet for å passe komfortabelt og sikkert, og gi støtte og komfort hele dagen. De er enkle å ta av og på, og kan vaskes og gjenbrukes flere ganger for langvarig bruk.

Enten du leter etter et stilig og behagelig par kompresjonsstrømper til daglig bruk eller til spesielle begivenheter, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kort åpen base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice