Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normally open base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ normal offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764524
  • EAN 7613378046292

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt åpen base med Sensi Nova limkant myk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt åpen base med Sensi Nova adhesive border soft cream 1 par er en kompresjonsstrømpe som tilbyr medisinsk støtte for personer med venøse sirkulasjonsproblemer. Strømpene er designet med en myk og behagelig Sensi Nova selvklebende kant som sikrer en sikker passform hele dagen, samtidig som den forhindrer glidning og irritasjon.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt åpen base er egnet for personer med mild til moderat hevelse i ben og ankler. Kompresjonsstrømpene har et gradert kompresjonsnivå på KKL1, og gir jevnt trykk fra ankelen til leggen. Dette bidrar til å forbedre blodstrømmen, redusere hevelse og lindre symptomer assosiert med venøse sykdommer som åreknuter og dyp venetrombose.

Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som er myke og pustende, og gir en komfortabel passform som er ideell for hverdagsbruk. Den normalt åpne bunndesignen muliggjør enkel påføring og fjerning, mens Sensi Nova limkanten sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen. Den myke kremfargen er nøytral og diskret, noe som gjør den lett å ha under klær uten å trekke oppmerksomhet.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normalt åpen base med Sensi Nova adhesive border soft cream 1 par er en høykvalitets kompresjonsstrømpe som gir effektiv støtte og lindring for personer med venøse sirkulasjonsproblemer. Med sitt komfortable design og medisinske kompresjonsnivå er dette produktet et utmerket valg for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og redusere symptomer forbundet med venøse sykdommer.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice