Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL shorted foot with Sensi Nova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kurz geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764619
  • EAN 7613378043901

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Pure Violet 1 Par

Leter du etter en komfortabel og effektiv kompresjonssokk som gir bena den støtten de trenger? Se ikke lenger enn Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Pure Violet 1 Par. Disse kompresjonssokkene er designet med den nyeste teknologien for å gi deg maksimal komfort og støtte. Fra den rene fiolette fargen til Sensi Nova Silicon blonder, disse sokkene tilbyr alt du ønsker i en kompresjonssokk.

Om Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Shorted Fot

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL shorted fot er designet for å gi deg perfekt passform og komfort samtidig som den støtter bena og reduserer hevelser. Den graderte kompresjonen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, noe som er avgjørende for personer med slitne og vonde ben. Pakken med 1 par kommer i ren fiolett farge, noe som sikrer at du ser moteriktig og stilig ut mens du har dem på deg. Den forkortede foten sørger for at du ikke føler noen kompresjon rundt tærne, noe som gjør sokkene behagelige å ha på hele dagen.

Sensi Nova Silicon Lace

Sensi Nova Silicon Lace er designet for å holde kompresjonssokkene på plass. I motsetning til andre kompresjonssokker som kommer med ubehagelige bånd, sørger denne blonden for at sokkene holder seg oppe uten ubehag. Blondene er laget av silisiummateriale som gir et skånsomt grep, og forhindrer at sokkene sklir ned mens de har på seg.

Hvorfor velge Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL forkortet fot med Sensi Nova Silicon Lace Pure Violet 1 par?

  • Disse kompresjonssokkene kommer med gradert kompresjon som gir riktig mengde støtte
  • Den forkortede foten sørger for at du ikke føler noen kompresjon rundt tærne
  • Sensi Nova silisium blonder holder sokkene på plass, noe som gjør dem behagelige rundt bena
  • Sokkene kommer i en ren fiolett farge som gjør dem stilige og moteriktige. Du kan bruke dem til forskjellige anledninger og matche dem med forskjellige antrekk

Når du handler etter kompresjonssokker, velg Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Pure Violet 1 Par for å sikre maksimal komfort, støtte og stil.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice