Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally closed base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal geschlossener Fuss mit Sensino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764701
  • EAN 7613378043086

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en høykvalitets kompresjonssokk som gir komfort og støtte til bena. Dette produktet er perfekt for personer som lider av bensmerter, hevelser og åreknuter.

MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base har en unikt designet Sensi Nova Adhesive Border som gir ekstra sikkerhet og komfort. Kanten er laget av et mykt og fleksibelt materiale som tilpasser seg benets form, og gir en tettsittende passform som ikke vil skli ned. Denne kanten bidrar også til å forhindre irritasjon og ubehag, noe som gjør den ideell for personer med sensitiv hud.

Den søte rosefargen på sokkene er perfekt for de som vil ha et snev av stil til kompresjonssokkene. Sokkene har også en normalt lukket base som sikrer en tettsittende passform som ikke begrenser blodstrømmen. KKL1-kompresjonsnivået sikrer at bena dine får den perfekte mengden kompresjon, og hjelper til med å lindre symptomer på smerter i bena og hevelser.

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er laget av materialer av høy kvalitet som er holdbare og langvarige. Sokkene er også enkle å rengjøre, noe som gjør dem til et praktisk og praktisk valg for alle som leter etter pålitelige kompresjonsstrømper.

Med sitt unike design og høykvalitetsmaterialer er Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair et utmerket valg for alle som leter etter kompresjonssokker som gir både komfort og støtte for deres bena.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice