Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL long closed base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL lang geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764693
  • EAN 7613378043161

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en kompresjonsstrømpe som gir effektiv støtte til personer med venøse og lymfatiske tilstander, inkludert åreknuter, edderkoppårer, ødem og lymfødem. Strømpen er laget av en høykvalitets blanding av materialer, inkludert nylon, spandex og silikon, som gir den perfekte mengden elastisitet og pusteevne for å holde bena dine komfortable og sunne hele dagen.

Sensi Nova Adhesive Border-teknologien er spesialdesignet for å gi en komfortabel og sikker passform, og sikrer at strømpen forblir på plass uten å skli eller gli nedover benet. Den søte rosefargen tilfører et snev av eleganse og stil, noe som gjør denne strømpen til det perfekte valget for enhver anledning.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Long Closed Base er tilgjengelig i størrelser som passer for både menn og kvinner, med en rekke lengder og kompresjonsstyrker for å passe dine spesifikke behov. Dette produktet er designet for å være enkelt å ta på og av, takket være dets utmerkede fleksibilitet og strekkbarhet.

Med riktig pleie og bruk vil din Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Long Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair gi langvarig støtte og avlastning for bena, hjelpe deg med å holde deg på beina og nyte livet ditt den fulle.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice