Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally closed base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal geschlossener Fuss mit Sensinov

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764653
  • EAN 7613378043567

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Hvis du leter etter en komfortabel og effektiv kompresjonsstrømpe, er Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair et utmerket alternativ å vurdere. Disse kompresjonsstrømpene har en langvarig konstruksjon som gjør dem perfekte for daglig bruk, og gir optimal sirkulasjon samtidig som de gir deg ekstra komfort.

Det er en utmerket kompresjonsstrømpe for de med milde til moderate åreproblemer, som edderkoppårer, åreknuter og hevelser. De tilbyr det perfekte kompresjonsnivået for å forbedre blodstrømmen og redusere forekomsten av ytterligere hevelse og ubehag. De kommer også med en myk kremfarge, noe som gjør at de går sømløst inn i alle antrekk.

Disse strømpene er laget av materialer av topp kvalitet med en Sensi Nova limkant, som sikrer at de holder seg på plass hele dagen uten å skli eller klynge seg sammen. Denne funksjonen gjør det også enkelt for deg å ta på eller ta av sokkene, noe som gjør den ideell for personer med bevegelsesbegrensninger.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair har den innovative IntelliKnit, som skaper x-formet søm som støtter buen din, samtidig som den muliggjør etterlevelse, komfort og pusteevne. Designet deres begrenser også dannelsen av rynker, som kan forårsake hudirritasjon, noe som gjør dem enda mer behagelige å ha på daglig.

Samlet sett, hvis du ønsker å forbedre sirkulasjonen og redusere ubehaget forårsaket av edderkoppårer, åreknuter og hevelser, er Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair et utmerket alternativ for å ta i betraktning. Du kan nyte komfort og støtte hele dagen, samtidig som du forblir stilig i enhver antrekk eller aktivitet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice