Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally closed base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal geschlossener Fuss mit Sensinov

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764650
  • EAN 7613378043598

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er den perfekte løsningen for de som ønsker komfortable, pustende og brukbare kompresjonsstrømper. Disse kompresjonsstrømpene er laget med materialer av høy kvalitet og toppmoderne teknologi, noe som gir deg den best mulige kompresjonsterapiopplevelsen.

Med en normalt lukket basedesign, tilbyr Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 kompresjonsstrømper effektiv kompresjon når du trenger det mest. Sensi Nova Adhesive Border bidrar også til å opprettholde posisjonen til og forhindre at kompresjonsstrømpene glir. Laget med myke kremmaterialer som føles skånsomme mot huden din, sikrer dette paret med kompresjonsstrømper en behagelig og avslappende passform.

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 kompresjonsstrømper er egnet for de som har blitt diagnostisert med lymfødem, kronisk venøs insuffisiens og andre relaterte sirkulasjonstilstander. Strømpene påfører kompresjon av medisinsk kvalitet på underekstremitetene, noe som bidrar til å redusere hevelsen og ubehaget som disse tilstandene kan forårsake.

Disse kompresjonsstrømpene kommer i et par og kan brukes av både menn og kvinner. De er tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan velge den beste størrelsen som passer dine behov for nøyaktig og presis kompresjonsterapi. Kjøp Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair i dag og gi bena den komforten og avlastningen de fortjener.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice