Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M shorted foot with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M kurz geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764649
  • EAN 7613378043604

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrømpe som gir eksepsjonell støtte, komfort og eleganse. Dette produktet er utviklet for å lindre symptomene på venøse lidelser og forbedre blodsirkulasjonen i bena.

Funksjoner

  • Gradert kompresjon på 15 - 20 mmHg
  • Mykt og behagelig materiale
  • Forkortet fotdesign for økt komfort
  • Sensi Nova Silicon Lace for sikker passform og redusert glidning
  • KKL1-klassifisering for milde til moderate venøse lidelser

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M Shorted Fot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair gir gradert kompresjon på 15 - 20 mmHg, noe som betyr at trykket er sterkest ved ankelen og gradvis avtar oppover benet. Dette bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og forhindrer blodpropp i bena.

Materialet som brukes i denne kompresjonsstrømpen er mykt og behagelig, noe som gjør det enkelt og behagelig å ha på seg, spesielt i lengre perioder. Den forkortede fotdesignen gir økt komfort, spesielt for de som opplever ubehag i tærne eller en utilstrekkelig passform i fotområdet på vanlige strømper.

Sensi Nova Silicon Lace sikrer en sikker og komfortabel passform, og reduserer fare for å skli eller rulle. Det forhindrer også at kompresjonsstrømpen graver seg inn i huden og forårsaker irritasjon eller ubehag.

Dette produktet er klassifisert som KKL1, noe som betyr at det er best egnet for milde til moderate venøse lidelser, som åreknuter eller hevelser i bena. Det anbefales for de som står eller sitter i lengre perioder, gravide kvinner og de med en familiehistorie med venøse lidelser.

Konklusjon

Hvis du er ute etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som gir eksepsjonell støtte, komfort og eleganse, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M Shorted Foot med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er et utmerket valg. Med sin graderte kompresjon, myke og komfortable materiale, kortsluttede fotdesign og Sensi Nova Silicon Lace, er dette produktet garantert å forbedre blodsirkulasjonen og lindre symptomene på venøse lidelser.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice