Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 long closed base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S lang geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764648
  • EAN 7613378043611

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 lang lukket base med Sensi Nova limkant myk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 lang lukket base med Sensi Nova selvklebende kant soft cream 1 par er en revolusjonerende kompresjonsstrømpe designet for å gi maksimal komfort og støtte til bena dine. Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet og er slitesterke, lette og pustende, noe som gjør dem ideelle for daglig bruk.

Den lange lukkede bunndesignen til denne kompresjonsstrømpen sikrer at den holder seg sikkert på plass, mens Sensi Nova selvklebende kant gir ekstra støtte og komfort. Den myke kremfargen på strømpene er perfekt for hverdagsbruk, siden den passer sømløst med ethvert antrekk, og KKL1-kompresjonsnivået sikrer tilstrekkelig trykk på bena, forbedrer sirkulasjonen og reduserer hevelser.

Disse kompresjonsstrømpene er designet for personer med A-G skostørrelser, og de selges i par for enkelhets skyld når de skiftes eller vaskes. Den myke kremfargen på disse kompresjonsstrømpene gjør dem perfekte for flyreiser, lange perioder med stående eller sittende, og til og med under trening, da de gir støtte og forhindrer overflødig muskeltretthet.

Hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som tilbyr maksimal komfort, støtte og stil, er Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 lang lukket base med Sensi Nova selvklebende kant myk krem ​​1 par det perfekte produktet for deg. Bestill din i dag og opplev fordelene med forbedret sirkulasjon og redusert hevelse i bena.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice