Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + long open base with Sensi Nova adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ lang offener Fuss mit Sensinova Haft

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764483
  • EAN 7613378046704

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang åpen base med Sensi Nova limkant ren fiolett 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang åpen base med Sensi Nova limkant pure violet 1 par er en høykvalitets kompresjonsstrømpe designet for å gi støtte og lindring til de som lider av venøse lidelser, lymfødem og andre vaskulære tilstander.

Dette produktet har en unik Sensi Nova selvklebende kant, som sikrer at strømpen holder seg sikkert på plass under bruk og ikke glir eller ruller ned. Denne kanten er skånsom mot huden og hypoallergen, noe som gjør den egnet for de med sensitiv hud eller allergier.

Den rene fiolette fargen på strømpen gir et snev av eleganse til antrekket ditt, og den lange åpne basen gir enkel tilgang for påkledning og gir ventilasjon for å holde deg kjølig og komfortabel.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang åpen base med Sensi Nova limkant er laget av materialer av høy kvalitet som gir konsistent kompresjon til bena, bidrar til å redusere hevelse, fremme blodstrøm og lindre smerte og ubehag.

Disse kompresjonsstrømpene er designet for å brukes hver dag, hele dagen for maksimal nytte. De er enkle å ta av og på, og det elastiske materialet sørger for en komfortabel, tilpasset passform.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang åpen base med Sensi Nova limkant pure violet 1 par en pålitelig og stilig kompresjonsstrømpe som tilbyr eksepsjonell støtte og lindring for de som lider av vaskulære tilstander.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice