Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal offener Fuss mit Sensinova Ha

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764590
  • EAN 7613378045639

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er en høy - medisinsk kompresjonsstrømpe av høy kvalitet designet for å effektivt redusere ødem, forhindre kramper og forbedre blodsirkulasjonen for personer med milde til moderate symptomer på venøs insuffisiens. Strømpen er laget av pustende og slitesterke materialer som gir uovertruffen komfort og støtte, og sikrer optimal ytelse selv ved langvarig bruk.

Sokken er utstyrt med en normalt åpen base som muliggjør enkel og problemfri påføring, gjør den til et ideelt valg for brukere som har begrenset bevegelighet eller fingerferdighet.

Sensi Nova selvklebende kant på strømpen er designet for å gi en sikker og komfortabel passform uten å forårsake irritasjon eller ubehag. Den føyer seg etter benets konturer, sikrer maksimal komfort og hindrer strømpen i å skli eller rulle ned.

Den røykblå fargen på strømpen gir et stilig og attraktivt utseende og gjør den til et passende valg for enkeltpersoner som ønsker å se moteriktig ut samtidig som de mottar fordelene med kompresjonsterapi.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple et utmerket valg for personer som ønsker å forbedre beinhelsen og forbedre deres generelle velvære. Med sin overlegne kvalitet, uslåelige komfort og stilige design, er denne kompresjonsstrømpen en flott investering for alle som setter pris på helse og velvære.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice