Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G + KKL1 XXS long open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ lang offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764588
  • EAN 7613378045653

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G + KKL1 XXS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 Couple

Vi presenterer Sigvaris MAGIC A-G + KKL1 XXS Long Open Base med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 Couple, et par høykvalitets kompresjonsstrømpe designet for å gi effektiv behandling og lindring for en rekke medisinske tilstander. Laget med kjærlighet og omsorg av Sigvaris, et pålitelig navn innen kompresjonsstrømper, har dette produktet en lang åpen base med en Sensi Nova selvklebende kant som gir en sikker og komfortabel passform.

Sokkene er laget av en blanding. av materialer som er lette, pustende og i stand til å transportere bort fuktighet. Dette sikrer optimal komfort og hygiene, selv under lengre bruksperioder. Disse strømpene er perfekte for de med sensitiv hud eller de som opplever gnagsår og hudirritasjon på grunn av friksjon.

En av hovedfordelene med Sigvaris MAGIC A-G + KKL1 XXS Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er dets kompresjonsterapiegenskaper. Strømpen gir gradert trykk langs benets lengde, noe som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, redusere hevelser og lindre ubehag. Dette gjør den til et utmerket valg for personer med veneproblemer, lymfeproblemer eller andre forhold som påvirker sirkulasjonen.

Kompresjonsstrømpene er tilgjengelige i en røykblå farge, som gir dem et elegant og sofistikert utseende. Strømpene kommer i et par, noe som betyr at du får to strømper slik at du kan ha dem på begge bena. XXS-størrelsen er perfekt for de med veldig små ben, og den åpne bunndesignen sørger for at du kan bruke strømpene med favorittskoene eller sandalene dine.

Enten du kommer deg etter operasjonen, har du å gjøre med en medisinsk stand, eller bare ute etter et par komfortable og støttende strømper, Sigvaris MAGIC A-G + KKL1 XXS Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er et utmerket valg. Bestill din i dag og opplev fordelene med høykvalitets kompresjonsstrømper laget av et pålitelig navn i bransjen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice