Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 long open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S lang offener Fuss mit Sensinova Haftra

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764576
  • EAN 7613378045776

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Open Base med Sensi Nova selvklebende kant i Smoky Blue. Dette produktet er designet for personer som ønsker å nyte fordelene med gradientkomprimering på en komfortabel og stilig måte.

Den lange åpne basen gir full dekning til benet, fra tærne og helt opp til lårområdet. Dette gir bedre støtte og sirkulasjon, ideelt for de som lider av en rekke medisinske tilstander, inkludert åreknuter, lymfødem og benødem. Sensi Nova limkanten sørger for at strømpene holder seg på plass uten å forårsake ubehag eller irritasjon.

Den røykblå fargen gir strømpene et elegant og moderne preg, noe som gjør dem til et flott tillegg til ethvert antrekk. Disse strømpene kommer i et par, så du kan ha et par til begge bena. A-G S KKL1 kompresjonsvurdering gir et moderat nivå av støtte som er perfekt for hverdagsbruk.

Sigvaris er et pålitelig merke med over 150 års erfaring i å produsere høykvalitets kompresjonsstrømper som dekker en rekke behov. Deres Magic-kolleksjon kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for å gi brukerne en best mulig opplevelse.

Ikke la medisinske forhold hindre deg i å leve livet ditt fullt ut. Invester i Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple og opplev fordelene med kompresjon med stil.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice