Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS long open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lang offener Fuss mit Sensinova Haftr

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764573
  • EAN 7613378045806

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G kompresjonsstrømper - Sensi Nova selvklebende kant

Opplev enestående komfort og støtte med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi gradert kompresjon fra ankel til legg, og hjelper til med å forbedre blodsirkulasjonen og redusere ubehag i bena. De er ideelle for personer med trette, vonde ben, åreknuter, eller som står eller sitter i lange perioder.

Disse strømpene er laget av høykvalitetsfibre og gir enestående holdbarhet og pusteevne. De er myke å ta på og kommer i en røykblå farge, noe som gjør dem til et stilig tillegg til enhver garderobe. Den åpne bunndesignen sikrer maksimal komfort og fleksibilitet, mens Sensi Nova limkanten sikrer at de holder seg på plass hele dagen.

Disse Sigvaris MAGIC A-G kompresjonsstrømper er tilgjengelige i størrelse XS. De er perfekte for personer med slanke ben og gir en perfekt passform uten å føles sammentrekkende. Få overlegen komfort og støtte med disse kompresjonsstrømpene, og gjenoppdag gleden ved å stå på beina hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice