Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + shorted base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrinov

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764418
  • EAN 7613378044472

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en kompresjonsstrømpe designet for å fremme riktig blodstrøm og redusere hevelser i bena. Dette produktet er ideelt for de som lider av venøs insuffisiens, åreknuter eller andre forhold som fører til dårlig sirkulasjon i underekstremitetene.

Kompresjonsstrømpen er laget av et høykvalitets Lycra-materiale som er mykt, pustende og behagelig å ha på seg hele dagen. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair inneholder også Quadrinova-nupper på innsiden av strømpen, som hjelper til med å forhindre at strømpen glir nedover benet mens du bruker den.

Kompresjonsnivået til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er KKL1, som betyr at den gir et kompresjonsnivå på 18-21 mmHg. Dette kompresjonsnivået er ideelt for de som trenger moderat kompresjonsterapi for å håndtere symptomene sine.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er også designet med en forkortet base, som er ideell for de som har kortere ben eller foretrekker en kortere strømpe. I tillegg hjelper den selvklebende kanten på toppen av strømpen til å holde den sikkert på plass uten behov for ekstra støtteplagg.

Den søte rosefargen til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair gir et moteriktig og diskret alternativ for de som ønsker å bruke en kompresjonsstrømpe som ser og føles bra ut.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L + Shorted Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair et utmerket valg for personer som trenger moderat kompresjonsterapi for å håndtere symptomene sine samtidig som de opprettholder en aktiv og komfortabel livsstil.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice