Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + short open base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764514
  • EAN 7613378046391

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kort åpen base med Sensi Nova myk silisiumblondekrem 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder myk krem ​​1 par er en høykvalitets kompresjonsstrømper som er designet for å gi ultimat støtte og komfort til dine føtter og ben. Laget av materialer av førsteklasses kvalitet, er disse strømpene designet for å vare lenge og gi maksimal støtte til brukeren.

Disse strømpene kommer med en kort åpen basedesign som gjør det enkelt å bruke og ta av dem. Sensi Nova silisium blonder øker komforten og sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen. Den myke kremfargen tilfører et snev av eleganse og passer godt til de fleste antrekk.

Disse strømpene er perfekte for personer som lider av en rekke ben- og fotproblemer som venøs insuffisiens, ødem, åreknuter og lymfødem. KKL1-kompresjonsnivået sikrer at bena dine får akkurat den rette mengden trykk for å fremme sirkulasjonen og lindre smerte og ubehag.

Med dette produktet får du et par høykvalitets kompresjonsstrømper som er perfekte til hverdagsbruk. Enten du går, sitter eller står i lange perioder, gir disse strømpene den støtten bena dine trenger for å holde seg komfortable og sunne. Bestill din i dag og opplev forskjellen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice