Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL short open base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kurz offener Fuss mit Sensinova Haftr

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764511
  • EAN 7613378046421

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Par

Dette produktet er et utmerket valg for de som søker kompresjonsstrømper av medisinsk kvalitet med spesifikke størrelseskrav. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kort åpen base med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair tilbyr en komfortabel, personlig passform med sin åpne base og Sensi Nova Silicon blonder.

Disse kompresjonsstrømpene er utviklet for å forbedre sirkulasjonen og redusere symptomene på venøs insuffisiens, og har klinisk bevist at de er effektive. Med et kompresjonsnivå på KKL1 gir de moderat støtte for milde til moderate vaskulære tilstander.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er laget av et mykt, lett materiale som er skånsomt mot huden. Sensi Nova Silicon blonder sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen, og forhindrer ukomfortabel glidning eller bunking.

Disse strømpene passer for menn og kvinner og anbefales på det sterkeste for de som er på beina i lengre perioder, for eksempel helsepersonell eller personer med jobber som krever å stå i lange timer.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base med Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair en utmerket investering i din helse og velvære. Med sine materialer av høy kvalitet og overlegen design tilbyr den både komfort og støtte for alle som søker lindring fra vaskulære tilstander eller bare leter etter et behagelig, langvarig par kompresjonsstrømper.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice