Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + long closed foot with nubs Quadrinova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ lang geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764375
  • EAN 7613378044908

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par er en kompresjonsstrømpe designet for de som lider av tretthet i bena, hevelser, åreknuter og andre relaterte tilstander. Strømpen er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og effektivitet, og gir komfort og støtte hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par er designet med nupper som masserer føttene og stimulerer blodsirkulasjonen, og reduserer risikoen for blodpropp og andre komplikasjoner. Quadrinova silisium blonder sørger for at strømpen holder seg på plass, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å justere den hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par er tilgjengelig i myk krem, noe som gir den et stilig og elegant utseende som kan brukes med ethvert antrekk. Strømpen er også tilgjengelig i forskjellige størrelser og kompresjonsnivåer, noe som sikrer at du får den riktige passformen for dine behov.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par et godt valg for de som trenger en kompresjonsstrømpe som gir komfort, støtte og stil. Den er designet for å bidra til å redusere symptomene på tretthet i bena og hevelser, gi lindring og forbedre den generelle livskvaliteten.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice