Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + shorted foot with nubs Quadrinova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrinov

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764340
  • EAN 7613378045257

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + kortsluttet fot med nupper Quadrinova silisium blonder pure violet 1 par er en kompresjonsstrømpe designet for å gi maksimal støtte til ben som er påvirket av åreknuter og andre sirkulasjonsforstyrrelser. Kompresjonsnivået som tilbys av disse strømpene er KKL1, noe som betyr at de tilbyr mild kompresjon.

Sokkene kommer i en vakker ren fiolett farge som er stilig og attraktiv. De har også Quadrinova silisium blonder, som sikrer at strømpene holder seg på bena uten å skli ned. Knoppene på blondene gir ekstra grep og gjør strømpene behagelige å ha på. Strømpene er beregnet på pasienter som har milde symptomer på venøs insuffisiens, som trette ben, edderkoppårer og noe hevelse.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + kortsluttet fot med nupper Quadrinova silisium blonder ren fiolett 1 par strømper er laget av materialer av høy kvalitet, og de er utrolig slitesterke. De kan brukes i lange perioder uten å miste kompresjonsnivået eller forårsake ubehag for brukeren.

Disse kompresjonsstrømpene er perfekte for folk som tilbringer lange timer stående eller sittende på jobb, siden de bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og forhindrer symptomene forårsaket av venøs insuffisiens. Strømpene finnes i forskjellige størrelser, og de er perfekte for både menn og kvinner.

Hvis du er ute etter en kompresjonsstrømpe som ikke bare er funksjonell, men også stilig, så er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + shorted fot med nupper Quadrinova silisium blonder pure violet 1 par et utmerket valg. De tilbyr mild kompresjon, noe som gjør dem egnet for personer med milde symptomer på venøs insuffisiens. De er slitesterke, behagelige å ha på og kommer med ekstra grep som sikrer at de holder seg på bena hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice