Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S normal geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764323
  • EAN 7613378045424

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair, den perfekte løsningen for personer som søker støtte og lindring fra milde til moderate venøse problemer som hovne føtter og ankler, edderkoppårer og åreknuter .

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border tilbyr kompresjonsterapi som er skånsom, men effektiv for å fremme sunn blodstrøm. Den avanserte designen gir en komfortabel, tettsittende passform som holder seg på plass hele dagen. KKL1-kompresjonsklassen passer for gravide kvinner, personer med milde venøse problemer og de som er i tidlige stadier av åreknuter.

Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair-design har anti-skli silikonprikker som hindrer plagget i å rulle ned, og sikrer bevegelsesfrihet. Den selvklebende kanten gjør den lettere å bære og fjerne.

Produktet tilbyr utmerket pusteevne, forbedrer komforten for bruk hele dagen samtidig som det gir terapeutiske fordeler. Dens rene fiolette farge sikrer at den komplementerer et bredt utvalg av antrekk. Pakken inkluderer ett par strømper for enkelhets skyld.

Invester i sirkulasjonshelsen din i dag med Sigvaris MAGIC A-G S KKLIt er den perfekte partneren for personer som står eller sitter i lengre perioder, hjelper til med å forhindre tretthet i beina og fremmer generell velvære.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice