Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS shorted foot with nubs Quadrinova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS kurz geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764352
  • EAN 7613378045134

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Par

Opplev komfort og stil med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair.

Kompresjonsstrømpene er spesielt utviklet for å imøtekomme personer som trenger kompresjonsterapi for ulike bentilstander som åreknuter, ødem og lymfatisk ødem. Disse strømpene er også perfekte for de som lider av slitne, verkende ben på grunn av stående eller sittende i lange perioder.

Laget med materialer av høy kvalitet, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair gir optimal komfort og holdbarhet. Quadrinova silisium blonder sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen, mens nuppene gir en masserende effekt på bena, fremmer bedre blodsirkulasjon og reduserer ubehag.

Den forkortede fotdesignen er perfekt for de som bruker sko med lukkede tå eller de med kortere ben. Kompresjonsnivået til KKL1 gir mild til moderat kompresjon, noe som gjør den egnet for de med mild hevelse i bena eller åreknuter.

Sokkene er tilgjengelige i en myk kremfarge, som gir et snev av eleganse til ethvert antrekk. Du kan bruke dem hele dagen uten å bekymre deg for ubehag eller tretthet.

Invester i legens helse og komfort med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Par.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice