Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764347
  • EAN 7613378045189

Beskrivelse

Sigvaris Magic A-G L + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Par

Hvis du leter etter en pålitelig og komfortabel kompresjonssokk som kan hjelpe med å håndtere åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer, er Sigvaris Magic A-G L + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border et utmerket valg.

Denne kompresjonssokken er laget av myke, pustende materialer som gir komfort hele dagen. Kompresjonsnivået er moderate 15-20 mmHg, som er ideelt for å håndtere milde til moderate venøse tilstander. Sokken har en sømløs design som forhindrer gnidning og irritasjon, og Quadrinova Nubs Adhesive Border hjelper til med å holde sokken på plass uten behov for ekstra stropper eller fester.

Den rene fiolette fargen er både stilig og diskret, så du kan bruke disse sokkene med selvtillit i enhver situasjon. Hver pakke inneholder ett par Sigvaris Magic A-G L + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet sokker, slik at du alltid har en backup når en er i vask.

Nøkkelfunksjoner

  • Myke og pustende materialer for komfort hele dagen
  • Moderat kompresjonsnivå på 15–20 mmHg
  • Sømløs design for å forhindre gnidning og irritasjon
  • Quadrinova Nubs Adhesive Border holder sokken på plass
  • Ren fiolett farge er stilig og diskret
  • Pakken inkluderer ett par sokker

Hvem bør bruke Sigvaris Magic A-G L + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet?

Disse kompresjonssokkene er ideelle for personer som leter etter en komfortabel og stilig måte å håndtere åreknuter og andre venøse tilstander på. Det moderate kompresjonsnivået på 15-20 mmHg er egnet for milde til moderate tilfeller, og Quadrinova Nubs Adhesive Border hjelper til med å holde sokken på plass uten ekstra stropper eller fester.

Sigvaris Magic A-G L + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet er en allsidig og praktisk kompresjonssokk som kan bidra til å forbedre blodstrømmen, redusere hevelse og ubehag og fremme generell benhelse. Enten du leter etter en hverdagssokk å ha på jobben eller en kompresjonssokk for å støtte din aktive livsstil, er dette produktet et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice