Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS normally open foot smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS normal offener Fuss smoky

  • 221.42 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764054
  • EAN 7613378039959

Beskrivelse

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normalt åpen fot i Smoky Blue. Denne fantastiske kompresjonsstrømpen for gravide er perfekt for alle de kommende mødrene der ute. Den graderte kompresjonen den gir sikrer bedre blodstrøm, reduserer hevelse og forbedrer sirkulasjonen.

Sokken er laget av materialer av høy kvalitet og er skånsom mot huden, noe som sikrer maksimal komfort hele dagen. Den er designet med tanke på behovene til vordende mødre, og derfor har den en normalt åpen fot, som gir bedre bevegelse og fleksibilitet.

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot i Smoky Blue er tilgjengelig i et par, noe som betyr at du får to strømper i en enkelt pakke. Den kommer i en vakker nyanse av røykblått, som garantert vil utfylle ethvert mammaantrekk.

Sokken har størrelse XS, så sørg for å sjekke størrelsesguiden før du kjøper. Den har en unik fireveis stretchstrikk, som sikrer en tettsittende passform som holder seg på plass hele dagen. KKL1-kompresjonsvurderingen sikrer moderat kompresjon, som er perfekt for gravide kvinner som opplever milde til moderate symptomer på ubehag.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XS Normally Open Foot i Smoky Blue et utmerket valg for alle vordende mødre som ønsker å være komfortable, aktive og sunne gjennom hele svangerskapet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice