Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normally open base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normal offener Fuss mit Quadrinova N

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764173
  • EAN 7613378048364

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normalt åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant Pure Violet 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrømpe som har avansert Quadrinova Nubs-teknologi. Denne teknologien sørger for at strømpen holder seg på plass, og gir maksimal støtte og komfort hele dagen. Den rene fiolette fargen er både stilig og attraktiv, noe som gjør den til et godt valg for alle som ønsker å kombinere mote med funksjon.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er designet for personer med milde til moderate venøse tilstander, som åreknuter, edderkoppårer og ødem. Den gir gradert kompresjon for å forbedre sirkulasjonen, redusere hevelser og lindre trette, vonde ben. Kompresjonen er sterkest ved ankelen og avtar gradvis oppover benet, og hjelper til å skyve blodet tilbake mot hjertet.

Den åpne tå-designen gjør at du kan bruke strømpen med alle typer fottøy, mens Quadrinova nubs selvklebende kant sørger for at strømpen forblir på plass uten å skli eller gli. XXS-størrelsen er perfekt for petite kvinner, og den normalt åpne basen gjør at strømpen er enkel å ta av og på. Paret kommer med to strømper, en for hvert ben, slik at du alltid kan ha en reserve for hånden.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er laget av en blanding av nylon og spandex, noe som gjør den både komfortabel og slitesterk. Stoffet er mykt og pustende, så bena holder seg tørre og kjølige hele dagen. Den kan vaskes i maskin og kan tørkes i tørketrommel på lavt nivå, noe som gjør den enkel å ta vare på og vedlikeholde.

Hvis du er ute etter en stilig og funksjonell kompresjonsstrømpe som holder seg på plass hele dagen, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair et utmerket valg. Dens avanserte Quadrinova nubs-teknologi, åpen tå-design og rene fiolette farge gjør den både praktisk og moteriktig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice