Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L shorted foot with nubs Quadrinova silicon lace sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L kurz geschlossener Fuss mit Quadrinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764400
  • EAN 7613378044656

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Sweet Rose 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Sweet Rose 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrikk som gir utmerket kompresjon for personer som har venøse sykdommer som åreknuter og ødem. Laget med materialer av høy kvalitet, gir denne Sigvaris kompresjonsstrikken komfort og lindring fra smerte, hevelse og andre symptomer forbundet med venøse problemer.

Kompresjonsnivået til KKL1 tilbyr moderat kompresjon, som er ideelt for de som har milde eller moderate venøse problemer. Den forkortede foten med nubs quadrinova silisium blonder sørger for at føttene dine holder seg komfortable og sikre hele dagen, og forhindrer at strømpebuksene sklir. Den søte rosefargen gir et snev av klasse og raffinement til antrekket ditt, noe som gjør det perfekt for alle anledninger.

Sigvaris MAGIC A-G kompresjonsstrikk inneholder innovative funksjoner som Magic Fiber-teknologi og et patentert Clima Fresh-system. Magic Fiber-teknologien sørger for at huden din puster og holder seg kjølig, noe som gjør den behagelig å ha på seg selv i varmt og fuktig vær. Clima Fresh-systemet gir antibakterielle egenskaper, som forhindrer utvikling av bakterier og eliminerer vond lukt.

Den perfekte blanding av komfort, stil og funksjonalitet, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Foot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Sweet Rose 1 Pair er perfekt for de som verdsetter deres helse og velvære. Få maksimal lindring fra venøse sykdommer og se og føle deg bra med denne høykvalitets kompresjonsstrikk fra Sigvaris.

Bestill ditt par i dag og opplev den utmerkede støtten og lettelsen det gir.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice