Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S normal geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764395
  • EAN 7613378044700

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er designet for å gi optimal støtte og komfort til personer som lider av venøs insuffisiens, hevelser i bena og åreknuter. Kompresjonsstrømpen tilbyr moderat kompresjon (15-20 mmHg) og sikrer komfort og bevegelighet hele dagen, noe som gjør den til det ideelle valget for personer som trenger å holde seg aktive og på farten.

Produktet har Quadrinova nubs selvklebende kant som sikrer optimal og sikker passform samtidig som den holder strømpen på plass, og forhindrer at den glipper eller klumper seg. Den søte rosefargen gir garderoben et snev av eleganse og stil, noe som gjør den til et perfekt tilbehør til ethvert antrekk.

Den lukkede tådesignen gir fullstendig dekning til føttene dine, reduserer fottrykket og sikrer en komfortabel passform. Kompresjonsstrømpen er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og langvarig slitasje. Strømpen er enkel å ta av og på, takket være garnet av førsteklasses kvalitet som gjør den utmerket til daglig bruk.

Enten du er ute på jobb, reise eller fritid, Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er et utmerket valg som vil gi deg komfort og støtte hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice