Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + long open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764309
  • EAN 7613378047008

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant i røykblått (1 par)

Opplev den ultimate komforten og støtten for bena dine med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant i røykblått (1 par). Designet for å gi maksimal kompresjon og fremme sunn blodstrøm i bena, er dette produktet perfekt for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og forhindre ulike tilstander, som åreknuter, edderkoppårer og tretthet i bena.

Med et sømløst og mykt materiale er dette produktet behagelig å ha på seg i lengre perioder. Quadrinova Nubs Adhesive Border sikrer at produktet holder seg på plass uten ubehag eller irritasjon, slik at du kan bevege deg komfortabelt hele dagen. Den røykfylte blåfargen gir produktet et elegant og moderne preg, noe som gjør det både stilig og funksjonelt.

Med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Long Open Base kan du oppleve fordelene med medisinsk kompresjon uten å ofre stil eller komfort. Produktet er ideelt for de som trenger langvarig kompresjonsterapi, for eksempel idrettsutøvere, gravide kvinner, reisende og personer med visse medisinske tilstander. Den åpne bunndesignen sikrer at produktet ikke begrenser bevegelse eller forårsaker ubehag i fotområdet, noe som gjør det perfekt for bruk hele dagen.

Så hvorfor vente? Invester i beinhelsen din i dag med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant i røykblått (1 par)!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice