Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + short open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ kurz offener Fuss mit Quadrinova Nop

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764301
  • EAN 7613378047084

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par

Leter du etter en kompresjonsstøttestrømpe som gir maksimal komfort, ytelse og holdbarhet? Se ikke lenger enn til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par.

Sigvaris er et globalt anerkjent merke som er dedikert til å tilby effektive kompresjonsprodukter av høy kvalitet for å forbedre velvære og livsstil for mennesker med venøse og lymfatiske lidelser. Deres innovative MAGIC-strømper er designet for å gi pasienter optimal støtte og lindring, samtidig som de er enkle og behagelige å ha på seg.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par er et perfekt eksempel på merkets eksepsjonelle produktlinje for kompresjonsstøtte. Dette produktet er designet for personer som leter etter eksepsjonell kompresjon og støtte for å redusere hevelser og forbedre sirkulasjonen i bena.

Kompresjonsstrømpen er laget av høykvalitets, røykblått stoff og har en Quadrinova nubs selvklebende kant på toppen og bunnen, gir utmerket grep og støtte. Den korte åpne basen gjør det enkelt å ta av og på, mens den ekstra lille størrelsen sikrer en perfekt, komfortabel passform for brukere.

Kompresjonsnivået til dette produktet er KKL1, noe som betyr at det gir en mild kompresjon på 18- 21 mmHg. Dette kompresjonsnivået anbefales for personer med mild til moderat venøs insuffisiens, åreknuter og mindre hevelser i bena.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + kort åpen base med Quadrinova-nubs, klebende kant, røykfylt. blue 1 couple er en høykvalitets kompresjonsstøttestrømpe som er designet for å gi utmerket komfort, ytelse og holdbarhet. Enten du er ute etter å redusere hevelser, forbedre sirkulasjonen eller bare ha lettere for å bruke kompresjonsstrømpene, er Sigvaris MAGIC A-G-serien det perfekte valget for deg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice