Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL long open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764297
  • EAN 7613378047121

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant Smoky Blue 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Long Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er en kompresjonsstrømpe designet for å gi mild kompresjon til bena dine. Laget med materialer av høy kvalitet, er denne strømpen designet for å gi komfort og støtte til personer som lider av trette eller verkende ben, eller de som har åreknuter eller andre sirkulasjonsproblemer.

Den åpne bunndesignen til strømpen gir forbedret ventilasjon, noe som bidrar til å holde bena kjølige og komfortable hele dagen. Quadrinova Nubs Adhesive Border gir en sikker, sklisikker passform som sikrer at strømpen holder seg på plass, selv i perioder med anstrengende aktivitet.

Den røykblå fargen på strømpen er både stilig og diskret, noe som gjør den til et godt valg for både uformelle og formelle anledninger. Og med ett par inkludert, har du et ekstra par du kan ha på deg mens du vasker det andre.

Enten du leter etter en kompresjonsstrømpe for å hjelpe til med å håndtere symptomene på sirkulasjonsproblemer, eller bare ønsker å nyte komforten og støtten den gir, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant Smoky Blue 1 Couple et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice