Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL short open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kurz offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764295
  • EAN 7613378047145

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant er en toppkvalitets kompresjonssokk designet for daglig bruk. Den er perfekt for de som lider av ødem, ubehag og trette ben. Dette produktet er laget av tøyelig stoff som klemmer bena dine tett, og gir ekstra støtte til bena og føttene.

Den åpne bunndesignen gir tærne nok plass til å puste, og sikrer at føttene holder seg tørre og komfortable hele dagen. Quadrinova nubs selvklebende kant holder sokken på plass, noe som gjør den enkel å bruke og justere, mens den røykfylte blå fargen gir et snev av stil til antrekket ditt.

Dette produktet kommer i et par, noe som gjør det enkelt å ha to par tilgjengelig for daglig bruk. Med KKL1-kompresjonsnivået gir dette produktet en mild kompresjon for de med milde til moderate hevelsesproblemer. Dens XL-størrelse gjør den perfekt for personer med store kalvestørrelser.

Enten du står, sitter eller reiser, gir SIGVARIS MAGIC A-G KKL1 XL kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par den perfekte støtten for å holde deg komfortabel hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice