Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + short open base with Quadrinova knobs silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ kurz offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764232
  • EAN 7613378047770

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + Short Open Base med Quadrinova Knobs Silicon Lace Soft Cream 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + Short Open Base med Quadrinova Knobs Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er en nyskapende og effektivt kompresjonsprodukt som gir medisinsk kompresjon i en komfortabel, stilig innpakning. Dette produktet er ideelt for de som lider av ulike bentilstander som åreknuter, leggsår og lymfødem.

Dette paret med kompresjonsstrømper har en myk kremfarge og er laget med høy kvalitet og presisjon -Konstruert blanding av stoffer som gir en ideell balanse mellom kompresjon og komfort. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + Short Open Base med Quadrinova Knobs Silicon Lace er designet for å sitte tett på bena samtidig som den gir rikelig med kompresjonsnivåer som hjelper til med å lindre smerte, hevelse og ubehag i bena.

Den åpne bunndesignen til disse kompresjonsstrømpene gir større komfort og bevegelsesfrihet, mens Quadrinova-knottene på silisiumsnørene sørger for at strømpene holder seg sikkert på plass hele dagen. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + Short Open Base med Quadrinova Knobs Silicon Lace Soft Cream 1 Pair er tilgjengelig i flere størrelser, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte passformen for alle ben.

Hvis du leter etter et høykvalitets, komfortabelt og stilig par kompresjonsstrømper, se ikke lenger enn Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S + Short Open Base med Quadrinova Knobs Silicon Lace Soft Cream 1 Pair. Bestill din i dag og begynn å oppleve fordelene med medisinsk kompresjon med stil og komfort!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice